Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Educa Week v ZŠ Lesní: Učíme hrou…

Educa Week v ZŠ Lesní: Učíme hrou…

Vážení rodiče, žáci a přátelé školy,

s radostí Vás informujeme, že se letos opět podílíme na přípravě Educa Weeku – týdne vzdělávání a práce v Libereckém kraji.

Jak je již tradicí, naše škola ve spolupráci s Národním pedagogickým institutem ČR a HomeCredit Arénou organizuje zahajovací konferenci. Ta se uskuteční 7. října 2024 od 8:00 do 17:00. Dopolední část proběhne na půdě HomeCredit Arény a následně se v prostorách naší školy uskuteční 18 vzdělávacích workshopů. Letošním hlavním tématem je využití hry jako pedagogického nástroje k dosažení efektivního učení žáků.

Podrobnější informace naleznete na https://digitalizace.rvp.cz/educa nebo https://www.educaweek.cz/konference-ucime-hrou-na-ceste-k-digitalnimu-svetu-zitrka--192/.

Také letos se podařilo přilákat skvělé lektory a speakery, kteří se podělí o své zkušenosti s více jak třemi sty učiteli, kteří mají o konferenci zájem. Velice nás těší, že v pozicích lektorů workshopů jsou také naši učitelé ze ZŠ Lesní.

Konference probíhá pod záštitou MŠMT. Více informací o nabídce Educa Weeku a možnosti zapojení naleznete přímo na webu https://www.educaweek.cz/.

Novinky na e-mail

Máte-li zájem dostávat zprávy o aktuálním dění ve škole e-mailem, zaregistrujte svou e-mailovou adresu .

Obsahem newsletterů nebudou informace o jednotlivých třídách a jejich učivu. Ty i nadále naleznete v měsíčních plánech na stránkách jednotlivých tříd. Obsahem newsletterů budou převážně zprávy z celoškolního dění.